Αποστειρωτής Αέρα Κλειστών Χώρων για την Εξουδετέρωση Βακτηρίων και Ιών.

H SteriLumen UT-225 είναι μια αποδοτική συσκευή που εξουδετερώνει το ιικό και βακτηριακο μολυσματικό φορτίο του αέρα κλειστών χώρων, με την χρήση ισχυρής υπεριώδους ακτινοβολίας (UVC).
Ο καινότομος σχεδιασμός της επιτρέπει την ταχεία αποστείρωση. Έχει ελεγχθεί και αποδειχθεί εργαστηριακά η αποτελεσματικότητά της.
Η ισχυρή UVC ακτινοβολία παραμένει ερμητικά εγκλωβισμένη εντός της συσκευής, διασφαλίζοντας την ασφάλεια των παρακείμενων ανθρώπων και την δυνατότητα λειτουργίας με την παρουσία ανθρώπων στον χώρο εγκατάστασης.

Τεχνολογία

H UVGI (UltraViolet Germicidal Irradiation, Υπεριώδης Μικροβιοκτόνος ακτινοβολία) είναι η μέθοδος αποστείρωσης που χρησιμοποιεί φως UVC μικρού κύματος για την εξόντωση ή την απενεργοποίηση μικροοργανισμών, μέσω την καταστροφής του RNA ή DNA τους, καθιστώντας τα ανίκανα να αναπαραχθούν και να συνεχίσουν τις ζωτικές τους λειτουργίες. Τα τελευταία 40 χρόνια, η UVGI έχει χρησιμοποιηθεί για την αποστείρωση νερού, αέρα, απορριμμάτων, φαρμακευτικών προϊόντων και επιφανειών.
Οι ιοί και τα βακτήρια είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα σε κατάλληλες δόσεις υπεριώδους ακτινοβολίας.
Δημοσιευμένες έρευνες έχουν αποδείξει πώς η UVC απενεργοποιεί εντελώς κορονοϊούς (SARS-CoV-1 και MERS-CoV) και πώς είναι αποτελεσματική έναντι του SARS-CoV-2 (του ιού που προκαλεί το COVID-19), με την έρευνα να συνεχίζεται.
Δεν υπάρχουν γνωστοί μικροοργανισμοί που να είναι ανθεκτικοί έναντι της UVC. Η ακτινοβολία UVC διασπά το DNA και το RNA των βακτηρίων και των ιών, και τα καθιστά ακίνδυνα για τον άνθρωπο.
Η ακτινοβολία UVC έχει χρησιμοποιηθεί σε νοσοκομεία και κυβερνητικά κτήρια με ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο.
Οι λαμπτήρες UVC είναι ασφαλείς όταν χρησιμοποιηθούν κατάλληλα. Η έκθεση σε ακτινοβολία UVC, μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα και βλάβες στα μάτια. Για τον λόγο αυτό, οι λαμπτήρες πρέπει να λειτουργούν πάντα σε χώρο μή ορατό από τον άνθρωπο.

  Αφήστε τα στοιχεία σας και ένας τεχνικός μας σύμβουλος θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας

  ή Καλέστε μας στο +30 2107257712

  Ασφαλής λειτουργία

  Καμία διάχυση UVC ακτινοβολίας έξω από την συσκευή. Ασφαλής λειτουργία με ταυτόχρονη παρουσία ανθρώπων. Αυτόματη διακοπή λειτουργίας κατά το άνοιγμά της για συντήρηση.

  Εύκολη συντήρηση

  Εύκολη πρόσβαση στους λαμπτήρες και τα ηλεκτρονικά. Φωτεινές ενδείξεις κατάστασης λαμπτήρων.

  Μικρή ανάγκη συντήρησης

  Λαμπτήρες με διάρκεια ζωής 9000h.

  Ετήσια αλλαγή φίλτρου ενεργού άνθρακα

  Αθόρυβη λειτουργία. Aθόρυβο στις μικρές ταχύτητες. Χαμηλός θόρυβος στην μέγιστη ταχύτητα <54dB(A).

  Αποτελεσματικότητα

  Αποστείρωση στο πρώτο πέρασμα του αέρα. Υπερτερεί των λύσεων όπως ιονιστών που δεν έχουν μεγάλη δραστικότητα σε βακτήρια και ιούς.

  Έλεγχος με bluetooth

  Μπορεί να ελεγχθεί και να προγραμματιστεί ασύρματα, με την χρήση του λογισμικού της ABB.

  Προτεινόμενος Εξοπλισμός

  Αποστειρωτής UVC SteriLumen UT-225

  Αποστειρώνει τον αέρα σε κλειστούς χώρους και καταπολεμά παθογόνους οργανισμούς όπως βακτήρια, μύκητες, μούχλα και αερομεταφερόμενους ιούς.
  Απαραίτητο για όλους τους κλειστούς χώρους, γραφεία, χώροι δουλειάς, νοσοκομεία, δημόσιες υπηρεσίες, αθλητικοί χώροι, καφετέριες, εστιατόρια, ξενοδοχεία κλπ.