Τοπική μέτρηση στατικού ηλεκτρισμού με ακρίβεια, ταχύτητα και ευελιξία.

Η παρουσία στατικού ηλεκτρισμού στην βιομηχανία είναι ένα πρόβλημα που μπορεί να έχει συνέπειες από την ποιότητα του παραγόμενου προϊόντος έως και την ασφάλεια των μηχανημάτων και βέβαια πιο σημαντικό από όλα, των εργαζομένων στην παραγωγή. Είναι σημαντικό να ανιχνεύεται και να μετράται με ακρίβεια έτσι ώστε να γνωρίζουμε αν χρειάζεται διόρθωση και αν ναι, πώς μπορούμε στην συνέχεια να τον εξαλείψουμε με ασφάλεια.

Σε συνεργασία με τα συστήματα εξάλειψης στατικού ηλεκτρισμού, τα συστήματα μέτρησης στατικού ηλεκτρισμού, δημιουργούν μια ασπίδα προστασίας της παραγωγής, των μηχανημάτων και των ανθρώπων μας, κάνοντας τον χώρο εργασίας ασφαλή και τα προϊόντα άρτια.

Οι μέθοδοι και ο εξοπλισμός για ακριβή μέτρηση στατικού ηλεκτρισμού, διαφέρουν από την μία εφαρμογή στην άλλη. Επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας προτείνουμε την λύση και τον εξοπλισμό που ταιριάζει στην δική σας εφαρμογή.

  Αφήστε τα στοιχεία σας και ένας τεχνικός μας σύμβουλος θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας

  ή Καλέστε μας στο +30 2107257712

  Προτεινόμενος Εξοπλισμός

  Σειρά SK οίκου KEYENCE

  Μέσω της ταυτόχρονης μέτρησης του στατικού φορτίου και της υγρασίας, μπορείτε να προσδιορίσετε με μεγαλύτερη ακρίβεια αν μια συγκεκριμένη περιοχή είναι πιθανό να έχει προβλήματα που σχετίζονται με τη στατική λειτουργία.
  Αυτό βοηθά στον εντοπισμό βέλτιστων αντιστατικών μέτρων, συμπεριλαμβανομένης της υγρασίας και άλλων διαδικασιών, όπως η εγκατάσταση ενός ιονιστή.