Η Axl Imperial δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη κατασκευή βιομηχανικών αυτοματισμών και ειδικά εφαρμογών μετρήσεων και ελέγχου υψηλής ακριβείας, καθώς και στην εμπορία όλων των ειδών βιομηχανικού και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού.

Χρησιμοποιώντας τον εξοπλισμό και την τεχνογνωσία των παγκόσμιων κολοσσών στον τομέα των αυτοματισμών και των βιομηχανικών μετρήσεων υψηλής ακριβείας: KEYENCE, Gefran, Williamson, Keller και Rechner, η Axl Imperial προσφέρει λύσεις παραγωγικών διαδικασιών και αυτοματισμού ακόμα και στις πιο απαιτητικές ανάγκες της σύγχρονης βιομηχανίας.

Αποτελούμενη από μηχανικούς ποικίλων ειδικοτήτων με πολυετή εμπειρία στον βιομηχανικό αυτοματισμό, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες, από τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση, έως την τεχνική υποστήριξη, το service και την μεταπωλητική υποστήριξη για όλες τις βιομηχανικές ανάγκες αυτοματισμών, μετρήσεων υψηλής ακριβείας και ποιοτικού ελέγχου των προϊόντων των πελατών της.

Οι μηχανικοί της επιδιώκουν τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και συστημάτων, με μοναδικό κριτήριο την αρχή, ότι η ποιότητα και η οικονομία στην παραγωγή είναι οι βασικές προϋποθέσεις της ανάπτυξης.