Μέτρηση μήκους και απόστασης με βιομηχανική ακρίβεια μικρών.

Βιομηχανικές λύσεις μέτρησης μήκους και απόστασης κατάλληλες ακόμη και για τις πιο σκληρές συνθήκες βιομηχανικού περιβάλλοντος, προσφέρουν απόλυτη σταθερότητα και μπορούν να μετρήσουν σχεδόν οποιοδήποτε στόχο, από μαύρο καουτσούκ έως και διάφανο, γυαλιστερό ή και μεταλλικό αντικείμενο.

Από εφαρμογές μέτρησης μήκους μεγάλης μεταλλικής μπιλιέτας κατά την παραγωγή της, έως και την απόσταση ενός καπακιού από τον λαιμό φιάλης αναψυκτικού για εξασφάλιση σωστού βιδώματος, η ακριβής μέτρηση μήκους και απόστασης θα προσφέρει ποιότητα και οικονομία στη παραγωγή και στο παραγόμενο προϊόν εξασφαλίζοντας ότι θα είναι εντός των προδιαγραφών του.

Οι μέθοδοι και ο εξοπλισμός για ακριβή μέτρηση μήκους και απόστασης διαφέρουν από την μία εφαρμογή στην άλλη. Επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας προτείνουμε την λύση και τον εξοπλισμό που ταιριάζει στην δική σας εφαρμογή.

  Αφήστε τα στοιχεία σας και ένας τεχνικός μας σύμβουλος θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας

  ή Καλέστε μας στο +30 2107257712

  Προτεινόμενος Εξοπλισμός

  Σειρά IL οίκου KEYENCE

  Η υψηλή επαναληψιμότητα επιτεύχθηκε χάρη στην υψηλή τεχνολογία και εξιδίκευση στην ανάπτυξη οργάνων μετρήσεων ακριβείας.
  Η σειρά IL Αναπτύχθηκε για χρήση υπο σκληρές συνθήκες περιβάλλοντος και σχεδιάστηκε με στιβαρή δομή
  Εξαιρετική χρηστικότητα για γρήγορες και σταθερές μετρήσεις χωρίς δύσκολες ρυθμίσεις ή απαιτήσεις.

  Σειρά ΙΑ οίκου KEYENCE

  Η σειρά IA ελέγχει αυτόματα και βελτιστοποιεί την ισχύ λέιζερ σύμφωνα με την ανακλαστικότητα του στόχου.
  Ως αποτέλεσμα μπορεί να προσφέρει σταθερή μέτρηση για σχεδόν οποιοδήποτε στόχο από μαύρο καουτσούκ σε γυαλιστερό μεταλλικό υλικό.