Με την σειρά ΙΜ μπορούμε πλέον σε κλάσματα δευτερολέπτων να πάρουμε έως και 99 μετρήσεις σε 99 αντικείμενα ταυτόχρονα με το πάτημα ενός κουμπιού, και με ακρίβειες 0,5μm.

Η εξελιγμένη οπτική τεχνολογία του ΙΜ (Image Measurement) θα επιτρέψει την ειδική φωτογράφιση του ή των αντικειμένων και το ειδικό λογισμικό θα δώσει όσες μετρήσεις του ζητηθούν με εξαιρετικά υψηλή ακρίβεια. Το ΙΜ επίσης θα κάνει και σύγκριση μεταξύ πρωτότυπου αντικειμένου και παραγωγής και άμεσα θα δώσει “πράσινο” ή “κόκκινο” φως στις προεπιλεγμένες μετρήσεις μας. Ένα ιδανικό εργαλείο για έλεγχο παραγωγής εξαρτημάτων όλων των υλικών. Θα μετρήσει μέχρι και 99 αντικείμενα ταυτόχρονα και θα πιστοποιήσει την ορθότητα των διαστάσεών τους αρκεί αυτά να χωρέσουν στην ειδική πλάκα 200 x 300mm. Διαλέξτε εσείς από το λειτουργικό του ποιες διαστάσεις θέλετε να μετρήσετε. Οι επιλογές είναι ατελείωτες. Με το πάτημα ενός κουμπιού, σε λίγα δευτερόλεπτα θα πάρετε τις ζητούμενες μετρήσεις. Το ΙΜ είναι ένα Mικρόμετρο, ένα Οπτικό CMM ένα Optical Comparator ένα Μετρητικό Μικροσκόπιο και ένα Profilometer, όλα σε ένα.

Οι μέθοδοι και ο εξοπλισμός για επιτυχημένη βιομηχανική μέτρηση υψηλής ακρίβειας, διαφέρουν από την μία εφαρμογή στην άλλη. Επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας προτείνουμε την λύση και τον εξοπλισμό που ταιριάζει στην δική σας εφαρμογή.

  Αφήστε τα στοιχεία σας και ένας τεχνικός μας σύμβουλος θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας

  ή Καλέστε μας στο +30 2107257712

  Προτεινόμενος Εξοπλισμός

  IM-6225 οίκου KEYENCE

  Μετρήσεις ακριβείας με το πάτημα ενός κουμπιού. Ακριβής διαστασιολόγηση σε λίγα δευτερόλεπτα.

  ΙΜ-7000 οίκου KEYENCE

  99 ταυτόχρονες μετρήσεις ακριβείας μέσα σε 3,5 δευτερόλεπτα. Γρήγορο, εύκολο, αξιόπιστο.