Έλεγχος και επισκόπηση παραγωγής με συστήματα επεξεργασίας εικόνας (image processing) και όρασης (vision).

Η επεξεργασία εικόνας και η βιομηχανική όραση έχουν εισέλθει ουσιαστικά στην σύγχρονη βιομηχανία προσφέροντας ευφάνταστες και ποιοτικές λύσεις ανεβάζοντας τον πήχη του καθημερινού ποιοτικού ελέγχου στις παραγωγές.

Τα συστήματα με κάμερες και οπτικούς σένσορες για γρήγορες και έγκυρες οπτικές αναλύσεις και ποιοτικές επισκοπήσεις των προϊόντων κατά την διάρκεια της παραγωγής, εξασφαλίζουν την αρτιότητα και ποιοτική ανωτερότητα των σύγχρονων προϊόντων. Για απλές εφαρμογές όπως έλεγχος ετικέτας και ανάγνωση Lot και ημερομηνία λήξης στις συσκευασίες έως και πιο σύνθετες διαδικασίες όπως αναγνώριση ξένων σωμάτων σε φαρμακευτικά φιαλίδια, η τεχνολογία και ο εξοπλισμός image processing και vision μπορούν να λύσουν με ταχύτητα και ακρίβεια πολλά από τα προβλήματα επισκόπησης της σύγχρονης βιομηχανίας.

Οι μέθοδοι και ο εξοπλισμός για ακριβή επισκόπηση παραγωγής με συστήματα image process και vision, διαφέρουν από την μία εφαρμογή στην άλλη. Επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας προτείνουμε την λύση και τον εξοπλισμό που ταιριάζει στην δική σας εφαρμογή.

  Αφήστε τα στοιχεία σας και ένας τεχνικός μας σύμβουλος θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας

  ή Καλέστε μας στο +30 2107257712

  Προτεινόμενος Εξοπλισμός

  Σειρά IV οίκου KEYENCE

  Οι δύσκολες εφαρμογές που απαιτούσαν προηγουμένως πολλούς συμβατικούς φωτοηλεκτρικούς αισθητήρες ή αισθητήρες προσέγγισης μπορούν πλέον να αντιμετωπιστούν εύκολα και με χαμηλό κόστος με τη σειρά IV.

  Σειρά CV-X οίκου KEYENCE

  Η σειρά CV-X εμπλουτισμένη με ισχυρά χαρακτηριστικά που υποστηρίζουν τα παγκόσμια πρότυπα στην επιθεώρηση μηχανικής όρασης. Οι πλέον σύγχρονοι αλγόριθμοι, που μπορούν να ρυθμιστούν από οποιονδήποτε χρήστη, εξασφαλίζουν γρήγορη εγκατάσταση και μακροπρόθεσμη αξιοπιστία. Επιλέξτε την καλύτερη λύση απο μια μεγάλη ποικιλία επιλογών.