Προστασία ηλεκτρολογικών καλωδίων, αντοχή στη βία και στις υψηλές θερμοκρασίες.

Η προστασία των καλωδιώσεων στην παραγωγή είναι υψίστης σημασίας για την απρόσκοπτη λειτουργία των μηχανημάτων, την ασφάλεια του χώρου και των εργαζομένων. Οι θερμοκρασίες, η βία και η δυσμεταχείριση των καλωδίων είναι σύνηθες φαινόμενο στους χώρους εργασίας, προκαλώντας φθορά, με ρίσκο την ομαλή λειτουργία των μηχανών και κυριότερο την ασφάλεια.

Η τεράστια ποικιλία λύσεων, υλικών και εφαρμογών μας, μπορεί να ικανοποιήσει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες προστασίας των καλωδίων. Υλικά όπως πλαστικό, μέταλλο, θερμομονωτικός υαλοβάμβακας σε συνδιασμούς προστατευτικών εφαρμογών και με ειδικά συνδετικά και “γωνίες” για ατελείωτες εναλλακτικές κάλυψης και σύνδεσης, θα ικανοποιήσουν όλες τις απαιτήσεις κάλυψης και προστασίας των καλωδίων.

Οι επιλογές και οι συνδιασμοί υλικών για σωστή και ασφαλή κάλυψη είναι πολυποίκιλοι. Επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας προτείνουμε την λύση και τον εξοπλισμό που ταιριάζει στην δική σας εφαρμογή.”

  Αφήστε τα στοιχεία σας και ένας τεχνικός μας σύμβουλος θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας

  ή Καλέστε μας στο +30 2107257712

  Γενικός Κατάλογος Lagra

  Cable Protection Conduits and Fittings with Accessories, Cable Glands and Accessories, Boxes for Electrical Engineering and Electronics, Metric Steel Pipes with Accessories

  Προτεινόμενος Εξοπλισμός

  Σειρά ΤΜ Mainflex του οίκου Lagra

  Standard profile, medium heavy, flexible, high compressive strength, UV-resistant, good resistance to petrol, oil and acids. Θερμοκρασίες °C-40 +120 // +150

  Σειρά SM Mainfix του οίκου Lagra

  Straight fitting with plastic male thread are manufactured from high-grade, specially formulated
  polyamide. Suitable for industrial and electrotechnical installation-applications. Θερμοκρασίες: -40°C – +105°C