Εξάλειψη στατικού ηλεκτρισμού στην παραγωγή με νέες άμεσες και αποτελεσματικές τεχνολογίες.

Η εξάλειψη του στατικού ηλεκτρισμού κατά τη διάρκεια της παραγωγής είναι σημαντική τόσο για την ποιότητα του παραγόμενου προϊόντος όσο και για την ασφάλεια των εργαζομένων και του εξοπλισμού. Για οποιαδήποτε βιομηχανική εφαρμογή η οποία μπορεί να χρειάζεται εξάλειψη φορτίων υπάρχει και η ανάλογη λύση.

Για φάρμακα, τρόφιμα, κοπές ή επεξεργασίες μετάλλων, ηλεκτρικά ή ηλεκτρονικά προϊόντα πάντα υπάρχει η κατάλληλη λύση για την ασφάλεια του προϊόντος και την προστασία από τον στατικό ηλεκτρισμό. Με μπάρες για πολύ τοπική στόχευση ή fans για πιο μεγάλη περιοχή, οι επιλογές μπορούν να είναι πάρα πολλές για όλων των ειδών τις ανάγκες εξάλειψης των φορτίων που μπορεί να δημιουργηθούν.

Οι μέθοδοι και ο εξοπλισμός για την επιτυχημένη εξάλειψη του στατικού ηλεκτρισμού, διαφέρουν από την μία εφαρμογή στην άλλη. Επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας προτείνουμε την λύση και τον εξοπλισμό που ταιριάζει στην δική σας εφαρμογή.

  Αφήστε τα στοιχεία σας και ένας τεχνικός μας σύμβουλος θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας

  ή Καλέστε μας στο +30 2107257712

  Προτεινόμενος Εξοπλισμός

  Σειρά SJ-LF οίκου KEYENCE

  Ultra-Compact Fan Static Eliminator with Static Electricity Visualization SJ-LF Series KEYENCE
  Εξαιρετικά συμπαγές στο 1/5 του μεγέθους των συμβατικών τύπων, η σειρά SJ-LF μπορεί να εφαρμοστεί οπουδήποτε. Με εύκολη εγκατάσταση και οπτικοποίηση του στατικού ηλεκτρισμού. Δεν απαιτείται ξεχωριστή παροχή αέρα, ενώ η ροή του αέρα είναι ρυθμιζόμενη ανάλογα με τις ανάγκες της εκάστοτε εφαρμογής.

  Σειρά SJ-H οίκου KEYENCE

  Υψηλότερη στατική ικανότητα εξάλειψης στον κλάδο
  Δεν απαιτείται ξεχωριστή παροχή ρεύματος υψηλής τάσης για γρήγορη στατική εξάλειψη

  Σειρά SJ-F2000 / 5000 οίκου KEYENCE

  Μειώστε τα ηλεκτροστατικά προβλήματα εξαλείφοντας το στατικό σε ολόκληρο το περιβάλλον, συμπεριλαμβανομένων των μεταποιημένων προϊόντων, του ανθρώπινου σώματος και των γύρω στοιχείων
  Υψηλή ταχύτητα και υψηλή ακρίβεια στατικού ηλεκτρισμού εξάλειψη σε ευρεία περιοχή

  Σειρά SJ-M οίκου KEYENCE

  Επιλέξτε από το σχεδιασμό εξοικονόμησης χώρου ενός υπερβολικά μικρού ακροφυσίου ή μιας συμπαγούς ράβδου για στατική εξάλειψη υψηλής ακρίβειας σε μικρούς χώρους
  Η πολύ μικρή κεφαλή μπορεί να τοποθετηθεί σχεδόν οπουδήποτε. Η κεφαλή παρέχει μεγάλο αριθμό ιόντων για γρήγορη και ακριβή στατική εξάλειψη.