Τα συστήματα PINSTAMP® παραμένουν πρότυπο στη σήμανση με τελείες. Όλοι οι markers σημείων PINSTAMP® περιέχουν την επαναστατική τεχνολογία “αιωρούμενων” πίρων (μεταλλικοί αιχμηροί κύλινδροι, ακίδες), που αναπτύχθηκε από την Telesis και κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το 1985. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει στα συστήματα σήμανσης PINSTAMP® να αντιμετωπίζουν ανωμαλίες στην επιφάνεια έως 6mm και να μαρκάρουν με σαφήνεια και αξιοπιστία οποιοδήποτε υλικό. Ο “αιωρούμενος” πίρος επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν προσαρμογές στα σημάδια, δεν απαιτούν αντικατάσταση ελατηρίου και επιτυγχάνουν υψηλότερες ταχύτητες.

Οι γνήσιοι markers PINSTAMP® Dot Peen δίνουν τη δυνατότητα μόνιμης χάραξης των επιφανειών. Διατίθενται σε συστήματα με μονούς πίρους, σε συστήματα με πολλαπλούς πίρους, καθώς και σε φορητές μονάδες.

Τεχνολογία πολλαπλών πίρων (Multi-Pin)

Τα συστήματα PINSTAMP® dot peen προσφέρονται με πολλαπλούς πίρους για να ολοκληρώνουν τη σήμανση πιο γρήγορα. Από 2 έως 8 ακίδες, έχουμε μια λύση που ικανοποιεί τις ανάγκες σας. Το TMM5400, με 8 ακίδες, είναι ο ταχύτερος dot peen marker στον κόσμο. Το TMM5100 είναι επίσης μια ευέλικτη επιλογή για ταχύτητα.

Τεχνολογία πολλαπλών χτυπημάτων (Multi-Strike)

Η αποκλειστική Multi-Strike δυνατότητα ενεργοποιεί τον πίρο πολλές φορές, με αποτέλεσμα βαθύτερα σημάδια.

  Αφήστε τα στοιχεία σας και ένας τεχνικός μας σύμβουλος θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας

  ή Καλέστε μας στο +30 2107257712

  Προτεινόμενος Εξοπλισμός

  TMP1700 Single PINSTAMP® Dot Peen marker οίκου Telesis

  Αυτό το κλασσικό βιομηχανικό μοντέλο dot peen marker σχεδιάστηκε βασισμένο στις ανάγκες της παραγωγής και ξεχωρίζει για την εξαιρετική λειτουργική αξιοπιστία του.

  TMM4200 Multi PINSTAMP® Dot Peen marker οίκου Telesis

  Μοναδικός στο είδος του, συμπαγής και εργονομικός dot peen marker πολλαπλών ακίδων για χάραξη σε μεγάλη ταχύτητα. Ιδανικός για περιορισμένους χώροους, με άνετη λαβή για γρήγορο μαρκάρισμα.

  Nomad 2000 φορητός PINSTAMP® Dot Peen marker οίκου Telesis

  Το μοντέλο Nomad 2000 είναι ένα φορητός Dot Peen marker και λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Με πλήρη ευελιξία, μπορέι να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε και δεν απαιτεί αέρα.

  Entry level BenchMark® 320 Dot Peen marker οίκου Telesis

  Ένα entry-level, βασικό Dot Peen marker μηχάνημα, κατάλληλο για χρήση για bench-top εφαρμογές και αυτόνομη σήμανση. Οικονομικό αλλά μεγάλης λειτουργικότητας, δεν απαιτεί αέρα.