Βιομηχανικός κλιματισμός για ψύξη

Προσφέρουμε μηχανήματα βιομηχανικού κλιματισμού για ψύξη και θέρμανση ερμαρίων ή εγκαταστάσεων ηλεκτρολογικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού καθώς και μηχανημάτων.

Η σωστή θερμοκρασία του εξοπλισμού θα εγγυηθεί την σωστή και μακροχρόνια λειτουργία του. Με επιλογές κλιματιστικών για όλες τις ανάγκες από μικρούς ηλεκτρολογικούς πίνακες έως και δωμάτια με ευαίσθητο εξοπλισμό, όλες οι απαιτήσεις ψύξης και θέρμανσης μπορούν να καλυφθούν. Τα κλιματιστικά της Seifert θα προσφέρουν τη διασφάλιση της σωστής θερμοκρασίας του εξοπλισμού τόσο με τεχνολογία φρέον όσο και με ηλεκτροθερμική τεχνολογία Peltier. Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και τιμές έως 40% κάτω από τον ανταγωνισμό. Άμεσες παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Οι μέθοδοι και ο εξοπλισμός για επιτυχημένη βιομηχανική ψύξη και θέρμανση του εξοπλισμού, διαφέρουν από την μία εφαρμογή στην άλλη. Επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας προτείνουμε την λύση και τον εξοπλισμό που ταιριάζει στην δική σας εφαρμογή.

  Αφήστε τα στοιχεία σας και ένας τεχνικός μας σύμβουλος θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας

  ή Καλέστε μας στο +30 2107257712

  Γερμανική τεχνολογία και ποιότητα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

  Εως και 40% οικονομικότερες τιμές απο ανταγωνιστικά προϊόντα.
  Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για τις εξαιρετικές προσφορές μας στα βιομηχανικά κλιματιστικά.

  Βιομηχανικά Κλιματιστικά

  Βιομηχανικος κλιματισμος
  Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής
  1 έτος εγγύηση
  Μεταλλικά ανοξείδωτα πλαίσια για μακροχρόνια προστασία
  Τεχνολογίες Peltier για μη χρήση ψυκτικών υγρών
  Εύκολη τοποθέτηση σε πολλά σημεία του εξοπλισμού

  Προτεινόμενος Εξοπλισμός

  Σειρά KG 43XX οίκου Seifert®

  Μονάδες ψύξης θαλάμου – ComPact Line – οικονομική λύση ψύξης
  Η αξιοπιστία και η φιλικότητα προς το χρήστη είναι οι καλύτεροι τρόποι για να περιγράψετε τον ηλεκτρονικό ελεγκτή που χρησιμοποιείται στα κλιματιστικά ComPact. Η οθόνη δείχνει τη θερμοκρασία και την κατάσταση λειτουργίας και μπορεί εύκολα να ρυθμιστεί και να ρυθμιστεί από τον χρήστη μέσω ενός Touch Pad.

  Σειρά KG 42XX οίκου Seifert®

  Μονάδες ψύξης θαλάμων με λιγότερο φιλτράρισμα – Slimline
  Ο βελτιστοποιημένος συμπυκνωτής αλουμινίου ευρείας πλευράς παρέχει βελτιωμένη απόδοση ψύξης και εξασφαλίζει αξιοπιστία στις βιομηχανικές λειτουργίες.
  Τα υψηλής ποιότητας εξαρτήματα αποτελούν τη βάση για την ομαλή λειτουργία και τη μεγάλη διάρκεια ζωής των κλιματιστικών SlimLine.

  Σειρά KG 85XX οίκου Seifert®

  Μονάδες ψύξης του θαλάμου – SlimLine Pro
  Ο γρήγορος τρόπος για να εγκαταστήσετε μια μονάδα ψύξης
  Τα καινοτόμα συστήματα στερέωσης της Seifert επιτρέπουν την εγκατάσταση χωρίς κοχλίες χωρίς πρόσθετο υλικό στερέωσης. Ανάλογα με το μέγεθος της μονάδας, ο χρόνος εγκατάστασης μπορεί να μειωθεί σε λιγότερο από 2 λεπτά.

  Σειρά OC XXXX οίκου Seifert®

  Μονάδες ψύξης υπαίθριων θαλάμων
  Προστάσια που φτάνει μέχρι IP64 / NEMA τύπους 12, 3, 3R, 4 και ATEX, ζώνη 22, κατηγορία 3D. Αυτά τα χαρακτηριστικά καθιστούν τη σειρά ιδανική για παίθριους θαλάμους, εξασφαλίζοντας κορυφαία απόδοση με ελάχιστη συντήρηση.

  Σειρά οροφής οίκου Seifert®

  Μονάδες ψύξης οροφής για μέγιστη χωρητικότητα ψύξης
  Οι μονάδες ψύξης της οροφής λειτουργούν χωρίς φίλτρα. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται μια αξιόπιστη λειτουργία χωρίς ουσιαστική συντήρηση. Τα εξαρτήματα υψηλής ποιότητας αποτελούν τη βάση για την απρόσκοπτη λειτουργία και τον μεγάλο κύκλο ζωής.

  Σειρά RK οίκου Seifert®

  Ανεμιστήρες θερμότητας αέρα / νερού για διασπορά θερμότητας.
  Οι μονάδες διατίθενται ως 19 “plug-in μοντέλα με ελάχιστο βάθος, καθώς και εσωτερική, επάνω και πλευρική τοποθέτηση.