Ανώτερη ανάλυση μέσα από πιο ξεκάθαρη παρατήρηση.

Με τα ψηφιακά μικροσκόπια VHX της Keyence μπορούμε να έχουμε οπτικά από 0,1x έως και 5000x, μεγεθύνσεις που αγγίζουν τα πρώτα όρια των ηλεκτρονικών μικροσκοπίων. Με πλήθος επιλογών σε φακούς, επιτρέπει στο χρήστη να κάνει τις παρατηρήσεις που θέλει με εξαιρετική ακρίβεια.

Το εξελιγμένο λογισμικό του VHX μπορεί να κάνει μετρήσεις στα δείγματα με πάρα πολύ μεγάλες ακρίβειες. Με τον ειδικά εξελιγμένο κορμό της κεφαλής του μικροσκοπίου μπορεί ο χρήστης να πάρει εικόνα από πολλές γωνίες αφού ο κορμός κινείται από +90 έως – 90 μοίρες, εξαλείφοντας την ανάγκη να προσαρμοστεί το δείγμα με το χέρι. Οι αποσπώμενοι φακοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν και χειροκίνητα εκτός του κορμού έτσι ώστε να πάρουμε σταθερή και υψηλής μεγέθυνσης και ανάλυσης εικόνα, ακόμα και από δείγματα – στόχους σε δυσπρόσιτα μέρη.

Μέτρηση ύψους δείγματος: κάνοντας απλά κλικ σε δύο διαφορετικά σημεία στην οθόνη και χρησιμοποιώντας τις εντολές “Max. Height” και “Min. Height” ο χρήστης μπορεί να πάρει την διαφορά ύψους των δύο σημείων με εξαιρετικές ακρίβειες, παίρνοντας έτσι το ύψος οποιουδήποτε σημείου του δείγματος.

Με την ειδική χρήση της προβολής 3D ακόμα και όταν η επιφάνεια του δείγματος έχει σημαντικές διαφοροποιήσεις στο ύψος, μια πλήρως εστιασμένη φωτογραφία μπορεί να αποκτηθεί άμεσα με το να συνδυαστούν διαδοχικές φωτογραφίες σε διαφορετικά επίπεδα εστιασμού. Μετά από την δημιουργία αυτής της σύνθετης εικόνας, τα στοιχεία από τα σημεία εστίασης χρησιμοποιούνται από το ειδικό λειτουργικό έτσι ώστε να δώσουν ένα μοντέλο του αντικειμένου σε 3D και με εξαιρετική ευκρίνεια. Και όλα αυτά, απλά με το πάτημα ενός κουμπιού. Ένα εξαιρετικό μηχάνημα για αξεπέραστες παρατηρήσεις και μετρήσεις όλων των δειγμάτων.

Κατεβάστε τον κατάλογο, επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε προσφορά σήμερα.

  Αφήστε τα στοιχεία σας και ένας τεχνικός μας σύμβουλος θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας

  ή Καλέστε μας στο +30 2107257712

  Παραδείγματα Εφαρμογών

  Τι δυνατότητες προσφέρουν τα ψηφιακά μικροσκόπια;  Ανακαλύψτε στους σύντομους αυτούς οδηγούς πρακτικές εφαρμογές των ψηφιακών μικροσκοπίων σε 12 διαφορετικές βιομηχανίες,  συμπεριλαμβανομένων των χημικών, καλωδίων,  τροφίμων και φαρμακευτικών προϊόντων, μετάλλων, εκτυπώσεων, χαρτιού καθώς και παραδείγματα εφαρμογής ψηφιακών μικροσκοπίων που δεν είναι ευρέως γνωστά.

  Προτεινόμενος Εξοπλισμός

  VHX-5000 οίκου KEYENCE

  Υψηλή ανάλυση, τεράστια ευκρίνεια για λεπτομερείς παρατηρήσεις. Ένα μικροσκόπιο για όλες τις δουλειές.

  VHX-6000 οίκου KEYENCE

  Υπέρτατη μεγέθυνση, αξεπέραστη παρατήρηση, για τις πιο απαιτητικές παρατηρήσεις και μετρήσεις.