Γρήγορες και ακριβείς 3D μετρήσεις αντικειμένων όλων των υλικών, πλήρης 3D ανάλυση επιφάνειας δείγματος. Το VR-3000 είναι το ιδανικό μηχάνημα για τις ανάγκες σας.

Τα απλά CMM μηχανήματα παίρνουν μετρήσεις ανά σημείο. Τα Contact Profilers παίρνουν μετρήσεις μόνο σε γραμμές. Και τα δύο βέβαια είναι εξαιρετικά αργά. Με το VR-3000 σε κλάσματα δευτερολέπτων παίρνουμε μετρήσεις από όλη την επιφάνεια αντικειμένου με εξαιρετική ταχύτητα και ακρίβεια. Σχεδόν 800.000 point data μπορούν να μετρηθούν ταυτόχρονα μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων, χωρίς καμία επαφή με το αντικείμενο. Μετρήστε ολόκληρη την επιφάνεια και όχι μόνο σημεία ή γραμμές. Με την τεχνολογία TMT (Τelecentric Multi Triangulation Algorithm) χρησιμοποιώντας τρείς διπλό – τηλεκεντρικούς φακούς η Keyence έχει αναπτύξει έναν μοναδικό αλγόριθμο για γρήγορες και ακριβείς 3D μετρήσεις. Εικόνα υψηλής ευκρίνειας (High Definition Imaging): τα δείγματα μπορούν να μεγεθυνθούν από 12x έως και 160x. Υψηλής ευκρίνειας φωτογραφίες έως 9 megapixels των δειγμάτων, μπορούν να αποτυπωθούν και να αποθηκευτούν με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ιδανικό εργαλείο για γρήγορο και ακριβή έλεγχο παραγωγής και συγκρίσεις με πρωτότυπο. Διαλέξτε εσείς από το λειτουργικό του ποια ή ποιες διαστάσεις θέλετε να μετρήσετε. Οι επιλογές είναι ατελείωτες. Με το πάτημα ενός κουμπιού σε λίγα δευτερόλεπτα θα πάρετε τις ζητούμενες μετρήσεις.

Κατεβάστε τον κατάλογο, επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε προσφορά σήμερα.

  Αφήστε τα στοιχεία σας και ένας τεχνικός μας σύμβουλος θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας

  ή Καλέστε μας στο +30 2107257712

  Προτεινόμενος Εξοπλισμός

  VR-3000 οίκου KEYENCE

  Μέτρηση και διαστασιολόγηση σε τρείς διαστάσεις. Σχεδόν μαγικό, σίγουρα μοναδικό.

  VR-5000 οίκου KEYENCE

  Πιο εξελιγμένο, πιο γρήγορο, πιο ακριβές. Η τελευταία λέξη στην τεχνολογία της τρισδιάστατης μέτρησης

  VR-6000 οίκου KEYENCE

  Ακόμα πιο εξελιγμένο, ακόμα πιο γρήγορο, ακόμα πιο ακριβές. Η τεχνολογία της τρισδιάστατης μέτρησης ακρίβειας το 2022.