Για μετατροπές συνεχούς σε εναλλασσόμενο ρεύμα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και σε πολλά μεγέθη, οι επιλογές inverters είναι ατελείωτες για όλων των ειδών τις εφαρμογές.

Ένας μετατροπέας ισχύος (inverter) είναι μια ηλεκτρονική συσκευή ή κύκλωμα που αλλάζει το συνεχές ρεύμα (DC) σε εναλλασσόμενο ρεύμα (AC). Η τάση εισόδου, η τάση εξόδου, η συχνότητα και ο συνολικός χειρισμός ισχύος εξαρτώνται από το σχεδιασμό της συγκεκριμένης συσκευής. Ο μετατροπέας δεν παράγει ενέργεια αλλά η ισχύς παρέχεται από μια πηγή DC. Ένας inverter μπορεί να είναι εξ’ολοκλήρου ηλεκτρονικός ή μπορεί να είναι ένας συνδυασμός μηχανικών μερών (όπως περιστροφική διάταξη) και ηλεκτρονικών κυκλωμάτων. Οι στατικοί μετατροπείς δεν χρησιμοποιούν κινητά μέρη στη διαδικασία μετατροπής.

Με μεγάλη ποικιλία από inverters μπορεί να ικανοποιηθεί οποιαδήποτε βιομηχανική ανάγκη ισχύος. Οι μέθοδοι και ο εξοπλισμός για επιτυχημένη βιομηχανική ισχύ, διαφέρουν από την μία εφαρμογή στην άλλη. Επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας προτείνουμε την λύση και τον εξοπλισμό που ταιριάζει στην δική σας εφαρμογή.

  Αφήστε τα στοιχεία σας και ένας τεχνικός μας σύμβουλος θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας

  ή Καλέστε μας στο +30 2107257712

  Προτεινόμενος Εξοπλισμός

  Σειρά ADV200 οίκου Gefran

  Field-Oriented vector inverter. Η νέα σειρά μετατροπέων ADV200 αντιπροσωπεύει μια πρωτοποριακή αντίληψη στην τεχνολογία κίνησης, ως αποτέλεσμα της συνεχούς τεχνολογικής έρευνας και της εμπειρίας που έχει αποκτήσει ο Όμιλος Gefran.
  Βασισμένο σε πλήρη μηχανική δομοστοιχειότητα και σε μια ισχυρή, διαισθητική και “πλήρως ανοιχτή” πλατφόρμα προγραμματισμού, η ADV200 προσφέρει απόλυτη ευελιξία ολοκλήρωσης με υψηλή απόδοση σε όλα τα συστήματα ακόμα των πιο προηγμένων συστημάτων αυτοματισμού.

  Σειρά ADV200 WA οίκου Gefran

  Field-Oriented vector inverter για επεξεργασία νερού και HVAC
  Οι ειδικές διαμορφώσεις και παράμετροι ανταποκρίνονται στις ευρείες τεχνολογικές απαιτήσεις των τομέων επεξεργασίας νερού και HVAC και εγγυώνται την εύκολη, διαισθητική εγκατάσταση και εγκατάσταση για χρήστες σε οποιοδήποτε επίπεδο.