Ομαλή και απρόσκοπτη κίνηση στην παραγωγή.

Τα συστήματα servo χρησιμοποιούνται σε πολλές βιομηχανικές χρήσεις όπως στις κατεργασίες CNC, στον αυτοματισμό των εργοστασίων και τη ρομποτική. Το κύριο πλεονέκτημά τους έναντι των παραδοσιακών κινητήρων DC ή AC είναι η ανατροφοδότηση του κινητήρα. Αυτή η ανατροφοδότηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανίχνευση ανεπιθύμητης κίνησης ή για την εξασφάλιση της ακρίβειας της εντολής της κίνησης. Τα servo, έχουν πολύ μεγαλύτερο κύκλο ζωής από τους τυπικούς κινητήρες AC. Τα servo drives είναι ένας ειδικός ηλεκτρονικός ενισχυτής που χρησιμοποιείται για την τροφοδοσία ηλεκτρικών μηχανισμών servo. Το servo drive παρακολουθεί το σήμα ανάδρασης από τον σερβομηχανισμό και ρυθμίζει συνεχώς την απόκλιση από την αναμενόμενη συμπεριφορά.

Με μεγάλη ποικιλία από servo drives μπορεί να ικανοποιηθεί οποιαδήποτε βιομηχανική ανάγκη κίνησης. Οι μέθοδοι και ο εξοπλισμός για επιτυχημένη βιομηχανική κίνηση, διαφέρουν από την μία εφαρμογή στην άλλη. Επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας προτείνουμε την λύση και τον εξοπλισμό που ταιριάζει στην δική σας εφαρμογή.

  Αφήστε τα στοιχεία σας και ένας τεχνικός μας σύμβουλος θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας

  ή Καλέστε μας στο +30 2107257712

  Προτεινόμενος Εξοπλισμός

  Σειρά SBM οίκου Gefran

  Brushless servomotors
  Η σειρά Brushless servomotors SBM έχει σχεδιαστεί για να παρέχει το υψηλότερο επίπεδο επιτεύξιμων χαρακτηριστικών επιτάχυνσης και επιβράδυνσης, επιτρέποντας την υψηλότερη παραγωγικότητα και δυνατότητα ελέγχου της δυναμικής απόδοσης, απαιτώντας μια ακριβή και αυστηρή ταχεία μηχανική μετάδοση.

  Σειρά AXV300 οίκου Gefran

  Modular servodrives
  Η σειρά των Modular servodrives AXV300 είναι αποτέλεσμα της εμπειρίας που αποκτήθηκε από την Gefran σε περισσότερα από 30 χρόνια συνεργασίας σε στενή συνεργασία με τους κορυφαίους κατασκευαστές βιομηχανικών αυτοματισμών.