Βιομηχανικοί χαράκτες laser για απλά ή και βαριά μαρκαρίσματα.

Νέα γενιά Laser Markers με τεχνολογία χάραξης ακόμα και σε τρείς άξονες για γρήγορες και ποιοτικές βιομηχανικές χαράξεις. Με τεράστια ταχύτητα μαρκαρίσματος μπορεί πλέον να μαρκαριστεί οποιοδήποτε υλικό με πολύ μεγάλες ταχύτητες για γρήγορες και σταθερές παραγωγές.

Οι σύγχρονοι markers μπορούν να έχουν ομοιομορφία μαρκαρίσματος ακόμη και υπό γωνία: Δεν χρειάζεται πιά να περνούν ένα – ένα τα προϊόντα σε γωνία 90 μοιρών μπροστά από τον marker. Μπορούν εναλλακτικά να μαρκάρονται και σε batches με την ίδια ακρίβεια μαρκαρίσματος σε κάθε τεμάχιο, όπου και αν βρίσκεται στο batch. Πολλές επιλογές για μαρκαρίσματα κειμένων, εικόνων, barcodes και data matrix με τεχνολογίες laser UV, Fiber και CO2, τώρα μπορείτε να διαλέξετε αυτόν που πραγματικά ταιριάζει στα προϊόντα και την παραγωγή σας! Ακόμη και για πολύ “βαριές” και μεγάλες εκτυπώσεις υπάρχει ένα μοντέλο για κάθε ανάγκη. Δείτε τα όλα εδώ.

Οι μέθοδοι και ο εξοπλισμός για επιτυχημένη βιομηχανική χάραξη στην παραγωγή, διαφέρουν από την μία εφαρμογή στην άλλη. Επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας προτείνουμε την λύση και τον εξοπλισμό που ταιριάζει στην δική σας εφαρμογή.

Περιγράψτε μας την εφαρμογή σας


Προτεινόμενος Εξοπλισμός

Σειρά MD-F οίκου Keyence

3-Axis Fiber Laser Market
Εντυπωσιακή δυνατότητα χάραξης.
Υψηλής ταχύτητας χάραξη και επεξεργασία μετάλλων
Η τεχνολογία λέιζερ υψηλής ισχύος παρέχει σημαντικές μειώσεις στο χρόνο χάραξης.
Το μικρό μέγεθος και η ανθεκτική κατασκευή των συσκευών διασφαλίζουν την εγκατάστασή τους σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

Σειρά MD-U οίκου Keyence

3-Axis Laser Laser Marker
Για όλες τις εφαρμογές που απαιτούν χάραξη, επεξεργασία και υψηλή αντίθεση με την ελάχιστη βλάβη στο προϊόν.
Ο ρυθμός απορρόφησης είναι απίστευτα υψηλός για πολλά είδη υλικών κι έτσι η χάραξη και η επεξεργασία γίνονται την ελάχιστη θερμική καταπόνηση.

Σειρά ML-Z οίκου Keyence

3-Axis CO2 Laser Marker
Υψηλής ποιότητας χάραξη και επεξεργασία χαρτιού, ρητίνης κλπ.
Δραματική μείωση του κόστους & του χρόνου εγκατάστασης.