Η βάση της ιχνηλασιμότητας στην βιομηχανία είναι οι βιομηχανικοί αναγνώστες. Διαβάστε και αποθηκεύστε στοιχεία από απλά barcodes και data matrix μέχρι και κείμενα.

Είτε για ανάγνωση barcode είτε για data matrix και readers χειρός υπάρχουν όλες οι επιλογές για γρήγορες και απαιτητικές παραγωγές έτσι ώστε να είστε βέβαιοι για την σωστή παραγωγή των προϊόντων σας και να παραδίδετε στους πελάτες σας ένα άριστο προϊόν.

Mε τεχνολογίες auto-focus, auto-tuning και auto-polarization, θα αναγνωστούν ακόμη και οι πιο μικρές εκτυπώσεις και σε δύσκολες συνθήκες. Με πολλαπλές χρήσεις για κάθε reader, μπορούν να εξυπηρετηθούν πολλές εφαρμογές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο ίδιος εξοπλισμός σε πολλά σημεία του εργοστασίου. Με την νέα τεχνολογία ultra-wide-field-of-view θα αναγνωστεί οτιδήποτε βρίσκεται ακόμα και σε μεγάλη έκταση και από απόσταση, ιδανικό για εκτυπώσεις που βρίσκονται πάνω σε μεγάλα αντικείμενα. Συνεπές και γρήγορο reading ακόμα και σε κίνηση, αφού δεν υπάρχει παραγωγή χωρίς κίνηση. Οι readers διαβάζουν τις εκτυπώσεις ή τα μαρκαρίσματα όταν τα προϊόντα είναι εν κινήσει πάνω στις γραμμές παραγωγής. Αυτόματο calibration για καθαρότητα εικόνας και υψηλή ευκρίνεια ανάγνωσης και αποθήκευσης.

Δείτε τις πολλαπλές ιδιότητες και χρήσεις των readers μας, διαβάζοντας τα παρακάτω φυλλάδια. Οι μέθοδοι και ο εξοπλισμός για επιτυχημένη βιομηχανική ανάγνωση στην παραγωγή, διαφέρουν από την μία εφαρμογή στην άλλη. Επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας προτείνουμε την λύση και τον εξοπλισμό που ταιριάζει στην δική σας εφαρμογή.

    Αφήστε τα στοιχεία σας και ένας τεχνικός μας σύμβουλος θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας

    ή Καλέστε μας στο +30 2107257712