Βιομηχανική μέτρηση βάρους με μεγάλες ακρίβειες και γρήγορες αποκρίσεις.

Η βιομηχανική μέτρηση βάρους είναι υψίστης σημασίας σε αναρίθμητες βιομηχανικές εφαρμογές και σε σχεδόν όλους τους βιομηχανικούς τομείς. Από μέτρηση μερικών μιλιγραμμαρίων έως και εκατοντάδων τόνων, οι επιλογές σε δυναμοκυψέλες που παρέχουμε είναι απεριόριστες και ιδανικές τόσο για στατικές όσο και για δυναμικές ζυγίσεις κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Με ευέλικτους σένσορες που μπορούν να τοποθετηθούν σε όλα τα σημεία της παραγωγής ή των μηχανημάτων, οι καθημερινές ανάγκες ζυγίσεων γίνονται απλές, σύντομες και εύκολες. Τα αποτελέσματα των ζυγίσεων μπορούν να μεταφερθούν για ένδειξη σε indicators ή στα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου του εργοστασίου.

Για παραγωγικές διαδικασίες ή απλή γνώση του βάρους εξοπλισμού και μηχανημάτων ακόμα και για μεταφορές οι μέθοδοι και ο εξοπλισμός για ακριβή μέτρηση βάρους, διαφέρει από την μία εφαρμογή στην άλλη. Επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας προτείνουμε την λύση και τον εξοπλισμό που ταιριάζει στην δική σας εφαρμογή.

  Αφήστε τα στοιχεία σας και ένας τεχνικός μας σύμβουλος θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας

  ή Καλέστε μας στο +30 2107257712

  Προτεινόμενος Εξοπλισμός

  βιομηχανική μέτρηση βάρους

  Load Cell Σειρά CU οίκου Gefran

  Η σειρά κυψελών φορτίου CU έχει σχεδιαστεί για τη μέτρηση στατικών ή δυναμικών φορτίων στη συμπίεση.

  CB-PHOTO

  Load Cell Σειρά CB οίκου Gefran

  Οι κυψέλες φορτίου της σειράς CB είναι σχεδιασμένες για εφαρμογές χωρίς προβλήματα σε βιομηχανικά περιβάλλοντα.

  βιομηχανική μέτρηση βάρους

  Load Cell Σειρά SB οίκου Gefran

  Η αρχή της μέτρησης της σειράς κυψελών φορτίου SB είναι η παραμόρφωση που προκαλείται από τη διάτμηση που παράγεται από το εφαρμοζόμενο φορτίο.

  βιομηχανική μέτρηση βάρους

  Load Cell Σειρά CM οίκου Gefran

  Οι κυψέλες φορτίου της σειράς CM είναι μορφοτροπείς τάσης που χρησιμοποιούνται για τη μέτρηση φορτίων σε στατικές και δυναμικές εφαρμογές, με συμπίεση, με μεγάλη ακρίβεια.