Μέτρηση στάθμης και ογκομέτρηση υγρών και στερεών σε βιομηχανική κλίμακα με ακρίβεια.

Σε μικρά δοχεία συσκευασίας έως μεγάλα αποθηκευτικά σιλό η μέτρηση και ο έλεγχος στάθμης και όγκου είναι απαραίτητα σε όλες τις σχετικές εφαρμογές. Με σύγχρονα συστήματα και σένσορες ογκομέτρησης μπορούμε πλέον να έχουμε μετρήσεις όγκου σε δοχεία ακόμα και με στερεά υλικά όπως pellets και σκόνες.

Υψηλή τεχνολογία με υπέρηχους, φάσματα λέιζερ και οπτικά συστήματα θα εξασφαλίσει την ακρίβεια στην μέτρηση και τον έλεγχο τόσο της στάθμης όσο και του όγκου.

Οι μέθοδοι και ο εξοπλισμός για ακριβή μέτρηση στάθμης και όγκου, διαφέρουν στην κάθε περίπτωση. Επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας προτείνουμε την λύση και τον εξοπλισμό που ταιριάζει στην δική σας εφαρμογή.

  Αφήστε τα στοιχεία σας και ένας τεχνικός μας σύμβουλος θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας

  ή Καλέστε μας στο +30 2107257712

  Προτεινόμενος Εξοπλισμός

  Rechner Sensors KAS Series (Capacitive sensors, Proximity Sensor Level Sensor)

  Σειρά KAS ενισχυμένη με την κορυφαία προστασία Quattro EMC έναντι των παρεμβαλλόμενων τάσεων, των ηλεκτροστατικών αποφορτίσεων, της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας και των ηλεκτρικών μεταβατικών φαινόμενων και απότομων εκφορτίσεων.
  Οι αισθητήρες σειράς KAS μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μηχανήματα, συστήματα και οχήματα για την παρακολούθηση της στάθμης υγρών ή χύδην υλικών. Άλλες εφαρμογές είναι η χρήση τους ως διακόπτες οριακών τιμών, ανέπαφη διακόπτες σταθερού σημείου, γεννήτριες παλμών κα.

  Rechner Sensors ΚFI Series (Capacitive sensors, measuring systems)

  Οι αισθητήρες στάθμης χωρητικότητας σειράς KFI χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο στάθμης υγρών και χύδην υλικών (π.χ. τρόφιμα, χημικές ουσίες, οικοδομικά/τσιμέντο, ασβέστης, τέφρα, άλευρα, φαρμακευτικές σκόνες κλπ). Οι αισθητήρες έχουν ενσωματωμένα ηλεκτρονικά συστήματα αξιολόγησης σύμφωνα με την παντεταρισμένη αρχή μέτρησης 3-ηλεκτροδίων.

  Rechner Sensors KAS-80-P50-A-G1/2-LCP-Z02-1-HP

  Αισθητήρας χωρητικότητας για έλεγχο διαρροής και προστασία υπερχείλισης. Υλικό κατασκευής LCP

  Rechner Sensors KAS-80-26/113-A-M30-PTFE-Y5-1-HP

  Αισθητήρας χωρητικότητας με υλικό κατασκευής PTFE. Ειδική σύνδεση με φλάντζα.

  Rechner Sensors KAS-80-30EM/15-S-D30-PA-Z02-ETM-HP

  Αισθητήρας χωρητικότητας για έλεγχο στάθμης υγρών, κατάλληλος για μέτρηση μέσω μη μεταλλικών τοιχωμάτων. Ειδική προσαρμογή για εφαρμογές bypass.

  Rechner Sensors KAS-40-A14-IL20-STEX, ATEX

  Αισθητήρας για χρήση σε περιβάλλοντα με κίνδυνο έκρηξης αερίου (zone 0) ή σκόνης (zone 20)

  Rechner Sensors KAS-80-A24-A-M30-PTFE/MS-Z02-1-HP

  Αισθητήρας χωρητικότητας για έλεγχο στάθμης και θέσης με υλικό κατασκευής ορείχαλκο. Απόσταση ανίχνευσης 1 εώς 30 mm ρυθμιζόμενη.

  Σειρά LR-T οίκου KEYENCE

  Αισθητήρας λέιζερ ικανός για σταθερή ανίχνευση ανεξάρτητα από τον στόχο (ανιχνεύσιμη απόσταση: 6cm έως 5m)